Advies

ontwerp 4

We werken met het “ABC” wat staat voor een degelijk en professioneel advies.

Bekijk ook onze projecten!

A

Architectuur

We vinden het belangrijk dat een ontwerp goed in de omgeving past, maar ook de wens van de opdrachtgever bepaald onze architectuur. Zo dringen wij u geen eigen huisstijl op maar laten u vrij in uw wensen en ideeën zodat uw droom op een realistische wijze kan worden waargemaakt.

B

Bouwfysica

Naast de ideeën en wensen die we willen verwezenlijken hebben we te maken met bouwfysica. Dat houdt in dat het woon en leefklimaat duurzaam en verantwoord is. Dat doen we doormiddel van onder andere: de EPC berekening, Installatietekening, Bouwbesluitberekening, Daglichtberekening en Ventilatie berekening. Naast deze berekeningen is het belangrijk dat we bewust en weloverwogen keuzes maken in de verschillende materialen en producten om tot een verantwoord leefklimaat te komen.

C

Constructie

Naast de beeldvorming en leefklimaat is de constructie een belangrijk aspect van uw gebouw, want zonder constructie zal uw woning als een kaartenhuis instorten. Van Ooijen Bouwadvies werkt samen met: ”Van Liempt Constructief-advies” om tot een goed constructief ontwerp te komen wat past binnen de beeldvorming. We zorgen er voor dat de constructie praktisch en financieel verantwoord blijft.